A családunk nemzedékek óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel saját fogyasztásra. Ez adott ihletet a 2002-ben elkezdett szőlészet és borászat modern, de mégis hagyományokra épülő fejlesztésére. Jelenleg közel 100 hektáron gazdálkodunk, melynek nagy része új telepítésű, kis terhelésű, kiváló fekvésű és jó talajon lévő ütetvény. Meggyőződésünk, hogy a jó bor alapja a kiváló minőségű szőlő, amit csakis gondos műveléssel lehet a tőkéről megszerezni. Az érett, kizárólag egészséges szőlőt természetes, hagyományos technológiával, a lehető legtisztább körülmények között erjesztjük. A borok fejlődését tradicionális tölgyfahordók és jó klímájú pince – a régió első kóser pincéje - segíti. Szeretnénk, hogy minél több fogyasztó megismerje és megkedvelje a borainkban rejtőző gyümölcs ízét és a borvidék talajának, klímájának évszázadok óta őrzött egyedi zamatát.
Egy klasszikus családi birtok vagyunk, melyet Takler Ferenc két fiával vezet több mint 20 éve. 80 hektár saját szőlőterületen gazdálkodunk a borvidék legkiemelkedőbb dűlőiben. Amióta borászkodunk, büszkén és bizalommal fordulunk a helyi fajták irányába, legyen az Kadarka, Kékfrankos vagy éppen a Bikavér, amely leginkább meg tudja mutatni mit is jelent a Szekszárdi bor egy palackba töltve. Rengeteg elismerést és piaci sikert köszönhetünk a Bikavérnek, amely úgy érezzük hogy egyre inkább megtalálja megérdemelt helyét, nemcsak a hazai de lassan Európa borpalettáján is.
A weboldal cookie-kat használ, ezek segítségével biztosítjuk, mérjük és elemezzük az oldal használatát (szükséges cookie-k), valamint az Ön számára releváns reklámokat és információkat megjelenítjük (remarketing cookie-k). További információ az adatvédelmi tájékoztatóban. Részletes cookie beállítások